«Мисливська корона»

Ребрам потрібно надати форму одразу, доки вони сирі: надрізати, вигнути дугою і щільно обв’язати шнурівкою. Тоді страва матиме урочистий вигляд.

Інгредієнти:

Ребра свинячі (не розрізані), сіль, спеції, кілька зубців часнику.

Ребра вимочити протягом 1 доби у маринаді з кип’яченої води, солі, перцю, лаврового листка, січеного часнику, коріандру. Можна за бажанням додати інші спеції. М’ясо між ребрами надрізати, щоб їх можна було зігнути. Сформувати з ребер коло, зафіксувати шнурівкою, поставити вертикально на деко (має нагадувати корону) і запекти. Окремо спекти яблука без серцевини. Готову «корону» поставити на тарілку, а всередину покласти печені яблука. Прикрасити помідорами чері і зеленню.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook