Мої улюблені мариновані сливи з прянощами
- 3 кг твердих слив. Маринад: 600 мл води, 1 кг цукру, 1,5 ч. ложки солі, 300 мл оцту (9%), 10 бутонів гвоздики, 30 горошин чорного перцю, 6 лаврових листків.
Маринад закип’ятити і залити сливи. Наступного дня маринад злити, закип’ятити і знову залити сливи. Те ж саме зробити на третій день. На четвертий день маринад злити, сливи розкласти у стерильні банки. Маринад закип’ятити і киплячим вилити у банки, закрутити стерильними кришками, вкутати. Виходить приблизно 4 баночки по 0,5 л.
Рецепт Любові Скарлат
Спробуйте також приготувати:
-
Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!
Post Views: 30