Млинці з ікрою
Тісто: 5 яєць, 100 г майонезу, 1 ст. ложка крохмалю, 1 ст. ложка зелені кропу порізаного, сіль, перець мелений.
Начинка: 2 сирки плавлені, 2 ст. ложки майонезу, 1 зубець часнику, ікра, зелень кропу.
До яєць додати майонез, крохмаль, кріп, сіль, перець. Усе збити. Сковороду трошки змастити олією і на малому вогні смажити 5 млинців. Млинці гарячі скрутити рулетом, охолодити.
Сирки покласти в морозильну камеру на 10 хв, потерти на дрібній тертці, додати майонез, видушений часник, перемішати, змастити млинці.
Млинці порізати порційно, один кінець притрусити порізаним кропом, викласти ікру.
Рецепт і фото Тетяни Мелничук
Радимо також прочитати:
- На чому подають ікру
- Святкові закупи: на що звернути увагу, вибираючи червону ікру
Post Views: 317