Млинці з маком та халвою
Інгредієнти для млинців завжди даю на око: іноді просто на молоці, іноді молоко + мінеральна вода, іноді це на кефірі (чи кислому молоці). Цього разу у мене яйця, цукор, ванільний цукор, борошно, молоко та кип’яток, олія.
Начинку теж роблю різну, сьогодні – з маком та халвою: готова макова начинка (можна приготувати мак, як ви любите). Млинець змастити маком, халву потерти на велику тертку чи просто розім’яти виделкою (якщо любите можна додати до халви масла), викласти халву на край млинця поверх маку, закрутити як вам зручно. Можна скласти у форму і в духовку на декілька хвилин, а можна їсти відразу.
Рецепт і фото Лесі Риндик
Радимо також прочитати:
- Десять дуже вдалих рецептів тонких млинців
- Пісні млинці: з варенням – смакота!
Post Views: 312