Мій улюблений соус “Сацебелі” з родзинками. Пробувала багато, а цей рецепт – найкращий

Здавалося б, як можна помідори поєднати з родзинками? Але це дуже смачно! Соус виходить бомбезний. Усім раджу зробити хоч кілька баночок на пробу!

“Сацебелі”

6 кг помідорів (ошпарити і зняти шкірку), 6 головок часнику (посікти), 6 цибулин (посікти), 9 ст. ложок родзинок. Варити 4о хв. Додати: 4 ч. ложки солі, 3 десертні ложки карі, 2 ст. ложки оцту, 0,3-0,5 кг цукру, 3 ч. ложки паприки, 3 ч. ложки чорного меленого перцю. Варити ще 40 хв, розкласти у стерильні банки, стерилізувати 10 хв, закрутити. Виходить 4,5 л готового соусу.

Рецепт Марини Красько

Спробуйте також приготувати:

Соус “Сацебелі”. Готую щороку подвійну порцію – і все з’їдаємо!

Бомбезний соус зі слив “Сацебелі”. До шашлику, курки, печеного м’яса нема нічого кращого!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook