Медовий рулет з грушами
Корж
- Форма 25×35 см. Тісто на рулет: 3 яйця, 150 г цукру, 100 мл олії, 70 г меду, 1 ч. ложка соди, 200 г муки, дрібка солі.
Яйця добре збити з цукром, додати мед, олію, борошно та соду, все добре перемішати міксером, випікати на пательні, застеленій пергаментом 30-35 хв у розігрітій духовці до 180 градусів. Вийняти з духовки, перевернути на пергамент та скрутити рулетом, охолодити. Гарячий рулет скрутити разом з пергаментом, на якому пекли, рулетом. Розгорнути рулет, коли охолоне.
Начинка
- Крем: 150 г м’якого масла, 300 г вареної згущенки. А також: 3 груші, 1 ст. ложка цукру, 10 г масла, 2 ч. ложки лимонного соку.
3 груші почистити та порізати кубиком, покласти на сковорідку на середній вогонь, посипати 1 ст. ложкою цукру і тушкувати весь час помішуючи. Додати 10 г масла і 2 ч. ложки лимонного соку. Охолодити.
Рулет змастити кремом і викласти кусочки груш, скрутити, зверху теж змастити кремом та посипати какао. В холодильник на ніч.
Рецепт і фото Галі Лилик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27