Маринований перець. До каші, макаронів, з хлібом і навіть у салат – однаково смачно!

Взимку такий перець їмо з усіма стравами або готуємо салат із вареної морквою, цибулею та горошком. Дуже смачно! Рецепт перевірений роками!

Маринований перець

Маринад: 1 скл. води, 1 скл. оцту, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі. Можна додати 0,5 скл. олії без запаху. Можна покласти лавровий листок, якщо любите (я не кладу). Все змішати. Як закипить, вкинути
2 кг перцю, порізаного соломкою. Варити 5 -7 хв. Перекласти в стерильні банки (на дно зубчик сирого часнику: не переживайте, що сирий, банки не зриває). Розложити гарячий салат і закрутити. Виходить 4 банки по 0,5 л.

Рецепт Процюк Галини

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook