пампушки з часником до борщу

Пампушки з часником до борщу – ідеальний обід по-українськи

Ідеальним доповненням до борщу є пампушки з часником. Пухкі, свіженькі, запашні... Після такого обіду, здається, гори можна звернути!

Смачний наваристий борщ та ще й з пампушками з часником – що може бути краще на обід? Рекомендуємо і вам приготувати!

Пампушки з часником до борщу

  • 250 мл теплої води, 20 г пресованих дріжджів, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка приправи “10 овочів”, 0,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка сметани, 1 яйце, 30 мл олії, 600 г борошна.
У теплій воді розчинити дріжджі, приправу ,додати цукор, сіль, сметану, олію, яйце та борошно, замісити тісто та поставити підходити приблизно годину. Коли тісто підійде, прим’яти його, розділити на 12 кусочків та сформувати пампушки. Поставити підходити десь на 15 хв, змастити яйцем та поставити випікати на 30 хв при температурі 180 градусів.
2 зубці часнику розчавити, залити киплячою олією (2 ст. ложки), додати порізаний кріп. Гарячі пампушки змастити цією сумішшю.

Рецепт і Фото Галі Лилик

Радимо також приготувати інші страви, які смакуватимуть до борщу:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook