помідори

Мариновані помідори “Смак літа”

Стартував сезон консервації. Достигають помідори, отже, будемо їх маринувати. Пропонуємо вашій увазі перевірений рецепт маринованих помідорів.

Мариновані помідори

  • На літрову банку спеції: 1 лавровий листочок, 2 шт. духмяного го перцю, 2-3 шт. чорного перцю, 1-2 зубці часнику, 1 суцвіття кропу. 
  • Маринад: 4 л води, 150 г солі, 250 г цукру, 120 г оцту.
Зварити маринад. У літрову банку викласти спеції, помідори, залити теплим маринадом, стерилізувати 10 хв, закрити кришкою (у автора рецепта вказано, що стерилізувати 3-4 хв і залишити під покривалом). Вихід – 8 баночок по 1 л.
Рецепт Наталії Голдун. готувала і фотографувала Тетяна Мельничук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook