маринована шпарагівка

Маринована спаржева квасоля взимку іде на ура!

Взимку баночку такої шпарагівки відкриваєш, поливаєш олією, додаєш подрібнений часник - і смакота готова! Дуже вдалий рецепт!

Маринована спаржева квасоля (шпарагівка)

  • Молода спаржева квасоля (шпарагівка).
  • Для маринаду: 1 л води, 2 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 100 мл оцту 9%.

Проварити квасолю в окропі 3-4 хв. Дістати, злегка охолодити і розкласти у баночки. У кожну баночку покласти перець горошком, часник і лавровий листок. Залити маринадом і стерилізувати після закипання 20 хв. Закрутити.

Рецепт Ірини Бондаренко

Радимо також інші перевірені рецепти маринованої квасолі на зиму:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook