М’ясо по-французьки. Набагато смачніше за відбивні або котлети

Котлетами або відбивними вже нікого не здивуєш, а на святковий стіл їх подавати не дуже годиться. Пропонуємо приготувати дещо смачніше і цікавіше!

М’ясо по-французьки з помідорами

600 г свинного філе, 2 цибулини, майонез, 2 великі помідори, 300 г твердого сиру, сіль, перець.

Порізати м’ясо шматочками, відбити, посолити, поперчити, викласти на деко, застелене фольгою. Зробити сіточку з майонезу, викласти цибулю порізану півкільцями, помідори кружальцями або пів кружальцями, знову майонез і зверху тертий сир. Запікати в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хв.

Рецепт і фото Оксани Дубінчук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook