Дуже смачна наливка – тільки ягоди і цукор, ніякого спирту!

У моїй наливці - тільки ягоди і цукор, ні грама спирту чи горілки - лише природне бродіння! Виходить насичена, тягуча і дивовижна наливка! Смак - бомба!

Ягідна наливка

Якщо наливка, то там лише ягоди й цукор (2:1), закупорюю її водним затвором (є  спеціальні кришки на банки) і так стоїть до закінчення бродіння (як перестане бульки пускати). Далі зливаю через фільтр для кави чи марлю. Виходить тягуча, легка наливочка.

Ще крута наливка виходить з асорті – в міру дозрівання ягід та фруктів у великий бутиль засипаю по 2 скл. ягід та 1 скл. цукру, і так стоїть десь з червня до жовтня, поки не заповниться бутиль (тобто, кожної ягоди по 2 скл. і по 1 скл. цукру).  Виходить легенький, але концентрований на смак напій. Потім фільтрую, смак бомба! Не рекомендую лиш додавати диню, кавун і ранні яблука, смак псується і колір. Жмих завжди повторно заливаю спиртом і отримую більш міцні напої.

Рецепт Альбіни Шах

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook