- Використовуйте винятково рафіновану олію для смаження м’яса і риби. Її кількість має становити приблизно 8% від маси основного продукту.
- М’ясо соліть наприкінці приготування.
- Щоб на м’ясі утворилася рум’яна шкірочка, перед смаженням треба посипати його цукровою пудрою.
- Золотиста скоринка з панірувальних сухарів вийде, якщо м’ясо або рибу змастити збитим яйцем, а потім обваляти в сухарях.
- У процесі смаження м’ясо не слід часто перевертати.
- М’ясо старих тварин попередньо замаринуйте – воно буде соковитішим.
- М’ясо і котлети кладіть тільки на добре розігріту сковороду – вони будуть соковитими.
- Обсмажуючи рибу, покладіть на сковороду шматочки сирої картоплі, тоді не буде неприємного запаху.
Post Views: 22