«М’ясний секрет»
600 г фаршу (1:1 свинини і яловичини), 2 великі цибулини, 2 зубці часнику, 0,5 ч. ложки чорного перцю, по 2 ст. ложки сухарів і кетчупу, 12 перепелиних яєць, 0,5 кг листкового тіста, 0,5 ч. ложки солі.
- Перемолоти м’ясо, цибулю і часник. Яйця зварити, почистити. У фарш додати сіль, перець, сухарі і кетчуп, добре відбити.
- Листкове тісто нарізати тонкими смужками.
- З 1 ст. ложки фаршу зліпити палянички і покласти в кожну по яйцю, заліпити краї, сформувати кульки.
- Обкрутити смужками тіста. Викласти в глибоке, добре змащене деко. Змастити збитим жовтком.
- Запікати за температури 180 градусів. Через 30 хв змастити кетчупом, пекти ще 10 хв.
Post Views: 39