Легкий пиріг з гарбузом, цибулею і сиром
2 листки листкового бездріжджового тіста, 300 г гарбуза, 150 г твердого сиру, по 1 цибулині і жовтку, оливкова олія, сіль, спеції.
- Гарбуз почистити, нарізати тонкими скибочками і скропити 2 ст. ложками оливкової олії. Розігріти сковороду й обсмажити гарбуз з двох боків практично до готовності, змішати зі спеціями.
- Цибулю нарізати тонкими півкільцями і посмажити у другій сковороді. Сир крупно натерти.
- Деко вистелити папером для випікання, змастити олією. Тісто попередньо розморозити, один пласт злегка розкачати, викласти на деко. На тісто, відступаючи від країв кілька сентиментів, викласти цибулю й обсмажений гарбуз, зверху посипати сиром.
- Другий пласт тіста розкачати трохи більшого розміру, ніж перший, і накрити ним пласт із начинкою, щільно притиснувши краї.
- Жовток посолити, злегка збити, змастити пиріг, зубочисткою зробити проколи або ножем надрізи. Випікати 30 хв за температури 180 градусів.
Post Views: 67