Лечо. Рецепт, за яким закриваю кожного року

Я роблю різну консервацію, пробую нові рецепти, але таке лечо закриваю щороку. Виходить смачно, а готувати просто.

Лечо

5 кг перцю (розрізати начетверо), 500 г моркви (крупно потерти), 1 л перемелених помідорів, 0,5 л олії, 1 скл. часнику (я перемелюю через м’ясорубку), 300 г цукру, 100 г солі, 100 мл оцту.

Спершу стушкувати моркву на олії, додати перемелені помідори, довести до кипіння, додати перець, тушкувати 15 хв, додати часник і оцет, тушкувати ще 10 хв. Розкласти у стерильні банки, закрутити, перевернути догори дном, вкутати.

Рецепт Наталії Кудрик

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook