Кислоти – головні вороги тих, хто хоче жити довго

Сучасним людям необхідно усвідомити, що кисле середовище сприяє розвитку раку, повноті, дискомфорту і служить фундаментом для виникнення різного роду недуг. Але лужне середовище можна створити без зайвих зусиль, якщо дотримуватися певних рекомендацій. Кисле середовище боїться лужних продуктів, це потрібно запам’ятати.

Десять натуральних способів боротьби з кислотним середовищем:

#1

Випивайте вранці склянку води з лимоном. Цей напій потрібно вживати до їжі. Гарний настрій — обов’язкова умова! Можна замінити воду з лимоном на розведений яблучний оцет (склянка води на дві столові ложки оцту).

#2

Додайте e свій раціон більше зелені, заправляйте її оливковою олією і соком лимона. Фрукти, ягоди, овочі зеленого кольору є джерелами лужних мікро і макроелементів.

#3

Для перекусу використовуйте горіхи — наприклад, мигдаль. У ньому міститься велика кількість кальцію, магнію, білка і рослинного жиру. Цей продукт не тільки регулює рівень цукру в крові, але і відновлює баланс лугу і кислоти в організмі.

#4

Пийте ягідні смузі, молоко з мигдалю, додавайте lj них спіруліну. Рослиннt молоко — це найкраща альтернативаю. А коров’яче молоко негативно позначається на роботі шлунково-кишкового тракту.

#5

Регулярно робіть зарядку і дихайте свіжим повітрям. Активність — це гарантія успішної боротьби з кислими продуктами.

#6

Глибоке дихання і чисте повітря допоможуть вивести шлаки і токсини.

#7

Обмежуйте кількість м’яса у раціоні. Щоденне споживання цього продукту сприяє формуванню кислотних відкладень.

#8

Десерти та газована вода — зло. Відмовтеся від солодощів або обмежте їх кількість. Щоб знизити кислотність від склянки солодкого напою, потрібно випити більше п’яти літрів чистой води!

#9

Овочі — ваше спасіння. Зверніть увагу на кількість кабачків, перців, спаржі, баклажанів e вашому раціоні. Картоплю, навпаки — краще часто не їсти.

#10

Брюссельська капуста допомагає досягти ідеального балансу в організмі, адже містить унікальні ферменти і живильні речовини.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook