кийзлики

Кийзлики, кремзлики або просто деруни

Ніжні овочеві кийзлики: простий рецепт з кабачків, картоплі, капусти, цибулі та моркви. Ідеальна страва для всієї родини із сезонних овочів.

Швидка, легка та корисна страва для сніданку або вечері. Кийзлики виходять ніжними, соковитими та ароматними — ідеальний спосіб використати сезонні овочі.

Кийзлики, кремзлики (деруни)

  • Кабачки, капуста, морква, цибуля, картопля, 1 зубчик часнику, жменя зелені, 1 ст. л. сметани, кілька ложок борошна, 2 яйця, приправа за смаком.

Подрібнити кабачки, капусту, моркву, картоплю, цибулю та часник блендером до однорідності. Додати сметану, яйця, борошно, дрібно нарізану зелень і приправи. Добре перемішати масу. Викладати ложкою на розігріту сковороду та обсмажувати на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Готувати до готовності всередині. Подавати гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Рецепт і фото – Інара Сідор

Спробуйте також приготувати:

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook