Квасолевий суп з домашньою локшиною
Ваше улюблене м’ясо, квасоля (я замочую на ніч), 1 морквина, 1 цибулина, 3-5 картоплин, 1 ст. ложка томатної пасти, сіль, перець до смаку, свіжа зелень. Локшина: 100 г борошна, 1 яйце, 1/2 ч. ложки солі.
М’ясо і квасолю відварити разом. Додати картоплю. Цибулю і моркву нарізати дрібно і обсмажити, вкінці додати томатну пасту. Додати засмажку в суп, варити 15 хв. Замісити тугеньке тісто на локшину, тонко розкотити і нарізати довільної величини. Додати домашню локшину в суп і варити ще кілька хвилин, вкінці додати сіль, перець до смаку, зелень.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27