Квасолево-цибулеві котлети

Абсолютно без м’яса, але все одно смачні і ситні котлети.

Квасолево-цибулеві котлети

2 скл. відвареної квасолі, 2 цибулини, 100 г білого хліба, 4–5 ст. ложок панірувальних сухарів, 50 мл олії, зелень, сіль, перець.

  • Змолоти квасолю на м’ясорубці або подрібнити за допомогою блендера у пюре. Цибулю дрібно нарізати й підсмажити на олії до золотистого кольору.
  • Хліб замочити у воді. Зелень дрібно нарізати. Додати до квасолевого пюре смажену цибулю, хліб, нарізану зелень, перець та сіль і ретельно перемішати, щоб маса була однорідною.
  • Сформувати з маси котлети, запанірувати у сухарях (можна додати дрібні вівсяні пластівці) і смажити на олії з обох боків до золотистого кольору або запекти у духовці. Подавати гарячими.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook