Квасолево-цибулеві котлети
2 скл. відвареної квасолі, 2 цибулини, 100 г білого хліба, 4–5 ст. ложок панірувальних сухарів, 50 мл олії, зелень, сіль, перець.
- Змолоти квасолю на м’ясорубці або подрібнити за допомогою блендера у пюре. Цибулю дрібно нарізати й підсмажити на олії до золотистого кольору.
- Хліб замочити у воді. Зелень дрібно нарізати. Додати до квасолевого пюре смажену цибулю, хліб, нарізану зелень, перець та сіль і ретельно перемішати, щоб маса була однорідною.
- Сформувати з маси котлети, запанірувати у сухарях (можна додати дрібні вівсяні пластівці) і смажити на олії з обох боків до золотистого кольору або запекти у духовці. Подавати гарячими.