помідори

Квашені помідори у 10-літровому відрі

Квашені помідори - це не тільки смачно, а й корисно, як будь-яка квашенина. Та й з банками гратися не треба: можна квасити просто у 10-літровому відрі.

Квашені помідори у 10-літровому відрі

На 5 л води холодної – 1 скл. (200 мл) солі, 100 г кореня хрону натертого, 100 г часнику натертого, 100 г натертого болгарського перцю, кріп бажано зелений, перець горошком, помідори 4-5 кг.

Помідори проколоти (можна голкою). Залити розсолом. Витримати 5 днів при кімнатній температурі, тоді винести на холод.

Рецепт Галини Дмитрів

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook