Кожній страві – свої макарони

Ріжок чудово поєднується практично з усіма продуктами: м’ясом, рибою, овочами, сиром, горіхами. Але то тільки він один!

Різні види макаронів підходять для різних страв:

Ракушки зачіпляють максимальну кількість соусу.
Спіральки чудово смакують із м’ясом під білим соусом.
Локшину додають до різноманітних перших страв.
Вертунчики створені для смачних запіканок.
Їдять гребінці тільки гарячими із густими соусами, особливо смакують з вершковим.
Ріжки подають гарячими в супах, запеченими, з будь-якими соусами.
Ріжок чудово поєднується практично з усіма продуктами: м’ясом, рибою, овочами, сиром, горіхами.
Тонку ніжну павутинку традиційно подають до супів, солодких молочних страв.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook