Котлети з начинкою
У фарш (у мене – з кролика) натерти цибулю, додати замочену булочку, часник, яйце. Добре збити. Якщо будуть парові котлети, то в фарш додати ще нарізаний кріп. Котлети у пароварці готувати 35 хв. Окремо приготувати соус: на розтоплене масло всипати ложку борошна (я люблю цільнозернове), додати домашню сметану, мускатний горіх натертий, сіль та довести до кипіння та загущення. Котлетки покласти в форму, залити соусом і поставити в духовку на 15 хв.
Якщо будете робити смажені котлети, то в фарш не давати кропу, а зробити начинку, бо м’ясо кролика сухувате. Для начинки змішати м’яке масло, натертий твердий сир та нарізаний кріп. Зробити начинки так багатенько. Сформувати колети, поклавши всередину начинку. Обваляти в сухарях та обсмажити на пательні.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу
Post Views: 37