Котлети з баклажанів
1,5 кг баклажанів, 150 г твердого сиру, 100 г м’якого сиру (типу ковбасного або сулугуні), 150 г панірувальних сухарів або мелених вівсяних пластівці, 100 г батона, 1 яйце, спеції, 1 зубець часнику, трошки молока, 1 пучок петрушки.
- Баклажани запекти у духовці до м’якості, зняти шкірку, додати посічену петрушку, перемолоти.
- Додати сіль, яйце, дрібно потертий твердий сир, панірувальні сухарі або мелені вівсяні пластівці, зубець часнику, перець, замочений у молоці батон.
- Вимішати фарш. Якщо рідкуватий, додати ще панірувальних сухарів або манки.
- Сформувати котлетки, поклавши всередину кожної по кубику м’якого сиру. Запекти у духовці 10–15 хв або посмажити на сковороді.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27