Котлетки-рулетики «Хвилинка»
0,5 кг м’ясного фаршу, 150 г твердого сиру, 3 яйця (1 в рулет, 2 у кляр), 1 зубець часнику, сіль, перець, по 250 г молока і борошна (у кляр).
У фарш додати сіль, перець, подрібнений часник і яйце, добре перемішати. Викласти фарш на харчову плівку тонким шаром, посипати тертим сиром, відступаючи трохи від краю. Злегка приплескувати долонькою сир, що б він трохи прилип. За допомогою плівки фарш загорнути рулетом. Рулет загорнути у цю ж плівку і покласти в морозильну камеру на 3–4 год. Відтак дістати, розгорнути, дати постояти 5–10 хв. Зробити кляр: з’єднати яйця, молоко і борошно, посолити (має вийти консистенції густої сметани). Нарізати рулет шматочками завтовшки 1–1,5 см. Кожен шматочок вмочити у кляр і відразу класти на гарячу сковорідку. Обсмажити з двох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.