баклажани

Консервований салат із баклажанів: готую зразу подвійну порцію

Баклажани - це завжди смачно. А цей салат з баклажанів на зиму по-особливому смачний. Одразу роблю дві порції, бо знаю, що буде мало.

Салат з баклажанів на зиму

  • 5 баклажанів, 5 перців солодких, 5 морквин, 3 цибулини, 1 кг помідорів, 1 ст. ложка солі, 200 г цукру, 125 мл олії, 80 г оцту.
Помідори змолоти та варити 15 хв. Моркву натерти і тушкувати 15 хв на олії (125мл). Цибулю порізати півкільцями.
Баклажани порізати на подовгасті шматочки, а перець на соломку. Змішати всі інгредієнти і тушкувати 40 хв.
На дно банки покласти часник. Викласти салат. Стерилізувати 20 хв. З порції виходить 5 банок по 0,5 л. Я завжди роблю на дві порції.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook