Кекс “Столичний” за ГОСТом
180 г масла (82,5 %), 220 г цукру (я даю 130г), 4 яйця, 300 г борошна, 12 г розпушувача, 220 г родзинок. Усі продукти кімнатної температури.
Масло з цукром збити добіла, яйця ввести по одному і теж збити до пухкої маси. Перемішати з борошном. Додати ошпарені, обсушені і припудрені борошном родзинки. Пекти близько 1 год до сухої шпажки. Обов’язково залиште його вистоятися на ніч – буде ще смачнішим.
Рецепт Вікторії Дмітрієвської
Читайте також:
-
Швидкий кекс на кислому молоці з апельсиновою цедрою. Усе збиваю міксером за 5 хв і готую в мультиварці
-
40 кексів із пачки питного йогурту. Рецепт – супер!
Post Views: 35