Кекс. Рецепт, за яким печу вже 20 років

Цьому рецепту - 20 років. Які не пробувала – не такі. Цей кекс найкращий і найсмачніший. Мій фаворит!

Кекс

0,5 п. маргарину, 1 скл. цукру, 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, 0,5 скл. сметани, 2 ст. ложки майонезу, 2 скл. борошна, ванілін, родзинки.

0,5 п. маргарину розтопити, додати 1 скл. цукру, розмішати. Додати 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, 0,5 скл. сметани, 2 ст. ложки майонезу, 2 скл. борошна, ванілін, вимішати, додати родзинки. Викласти у форму, змащену маслом, поставити в розігріту духовку (180 ОС) на 40–45 хв.

Рецептом поділилася Ірина Жовнір

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook