пляцок "Рафаелло"

Пляцок “Рафаелло” із сирними коржами і кокосовим кремом

У цьому пляцку сирні коржі на амонії і дуже смачний кокосовий крем зі згущеним молоком і білим шоколадом. Не торт, а смакота!

Пляцок “Рафаелло”

  • Тiсто: 2 яйця, 200 г цукру, 200 г сиру (перемеленого), 1 ст. ложка амонію (погасити оцтом), 300 г борошна.

Яйця збити з цукром, тодi поступово додати сир, амоній, борошно, вимісити. Випекти 4 коржi.

  • Крем: 200 г кокосової стружки, 400 г білого згущеного молока, 200 г масла, 200 г білого шоколаду.

Усе поставити розтопити i перемішати, а коли остигне – перемащувати коржі.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також приготувати інший торт або пляцок “Рафаелло” за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook