Пляцок “Рафаелло”
- Тiсто: 2 яйця, 200 г цукру, 200 г сиру (перемеленого), 1 ст. ложка амонію (погасити оцтом), 300 г борошна.
Яйця збити з цукром, тодi поступово додати сир, амоній, борошно, вимісити. Випекти 4 коржi.
- Крем: 200 г кокосової стружки, 400 г білого згущеного молока, 200 г масла, 200 г білого шоколаду.
Усе поставити розтопити i перемішати, а коли остигне – перемащувати коржі.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також приготувати інший торт або пляцок “Рафаелло” за перевіреними рецептами від господинь:
- Торт “Полуничний Рафаелло”. Це дуже смачно!
-
Торт “Рафаелло” з білим шоколадом, кокосом і фундуком