Кавовий квас
3 л води, 1 скл. цукру, 2 ч. ложки розчинної кави (до 1,5 ст. ложки – на ваш смак), 1 ч. ложка лимонної кислоти, 1 ч. ложка сухих дріжджів, 20 шт. родзинок.
Воду підігріти, додати цукор, каву, дріжджі, кислоту. Залишити до появи пінки. Розлити у пляшки, в кожну покласти по 10 родзинок. Покласти в холодильник. Коли пляшки стануть тверді, можна пити.
Рецепт Ірини Бобрович
Читайте також:
-
Липовий лимонад. Дуже смачний і корисний для всього організму
-
Заготовка для “Мохіто”. Один раз роблю і завжди маю під рукою. А коли треба – коктейль готую за 30 секунд!
Post Views: 33