Кавовий квас. Готую вже три роки, дуже подобається!

Цей квас дуже приємний на смак, в міру солодкий, газований із ноткою кави.

Кавовий квас

3 л води, 1 скл. цукру, 2 ч. ложки розчинної кави (до 1,5 ст. ложки – на ваш смак), 1 ч. ложка лимонної кислоти, 1 ч. ложка сухих дріжджів, 20 шт. родзинок.

Воду підігріти, додати цукор, каву, дріжджі, кислоту. Залишити до появи пінки. Розлити у пляшки, в кожну покласти по 10 родзинок. Покласти в холодильник. Коли пляшки стануть тверді, можна пити.

Рецепт Ірини Бобрович

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook