Інтернет-магазин посуду для дому та ресторану «Пан Баняк» пропонує великий вибір кастрюль з нержавіючої сталі. Працівники магазину знають, яким критеріям повинна відповідати якісна кастрюля, як обрати кухонний посуд з нержавійки на довгі роки і готувати смачно, корисно та з комфортом!
Купити кастрюлю з нержавійки – що потрібно врахувати при виборі?
Pan Banаyk радить перш за все звернути увагу на товщину дна посуду. Оскільки нержавійка має досить низьку теплопровідність і нагрівається довго, сучасні виробники створюють кілька шарове дно. Кількість шарів може коливатися від трьох до семи, а каструлі з багатошаровим дном мають вищу теплопровідність, оскільки між шарами встановлюється спеціальний диск для збільшення теплопровідності. Рекомендуємо обирати варіанти з максимально товстим дном.
Вирішивши купити набір кастрюль з нержавіючої сталі, важливо звернути увагу і на товщину стінок. Існує литий та штампований посуд. Оскільки лита нержавійка призначена для професійного використання, вона є зазвичай якісною і досить дорогою. Штампована каструля також може бути надійною та високоякісною, втім, часто виробники економлять на такому посуді. Тому вибирати його потрібно ретельно – пам’ятайте, що товщина стінок не може сягати менше, аніж 0,5 мм.
Якісний набір кастрюль: ціна і критерії вибору від Пан Баняк
Звісно ж, ціна якісного набору не може бути незвично низькою, тому оптимально завжди вибирати середній та більш високий ціновий сегмент, аби каструлю не довелося заміняти на нову за кілька місяців. Знайти оптимальні в плані співвідношення ціна/якість варіанти кухонного посуду можна в асортименті pan-banyak.com.ua. Обираючи каструлю, зверніть увагу на кілька додаткових моментів:
- матеріал кришки – оптимальним вибором буде жаростійке скло;
- наявність в кришці отворів для виходу пару;
- гладкість поверхні – у якісній каструлі поверхня повинна бути ідеально відполірована.
В магазині «Пан Баняк» посуд для дому та ресторану відповідає усім вище описаним критеріям, а придбати його можна вигідно та оперативно!