Кабачки в беконі з часником та сиром
Інгредієнти: 1-2 кабачки, 200 г бекону, 3-4 зубчики часнику, 100 г твердого сиру, 60 г борошна, 75 г олії, сіль і перець (за смаком).
Очищені від шкірки кабачки нарізати брусочками. Потім обваляти їх у борошні, посипати сіллю і перцем. Перемішати. Обсмажити кабачки на сковороді в олії до рум’яного кольору.
Обсмажені брусочки викласти в миску і посипати подрібненим часником (використати приблизно 3/4 частини часнику).
Сир нарізати невеликими брусочками. Грамів 10-15 залишити для посипання перед запіканням.
Взяти по 2 шматочки кабачка, між ними покласти сир і обгорнути смужкою бекону. Зробити так з іншими брусочками. Покласти “рулетики” у форму, змащену олією. Посипати залишками часнику і сиру, натертого на тертці.
Запікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.