Кабачкова ікра
5 кг (вага чищених кабачків без шкірки і серединки, краще брати старі, ікра буде густіша), 1 кг цибулі – все перемолоти на м’ясорубці і тушити 2 години.
Потім додати: 200 г олії, 200 г цукру, 0,5 л майонезу (провансаль), 0,5 л томатної пасти (чумак), сіль, перець до смаку, 1 ч. ложка лимонної кислоти. Усе перемішати і ще 10-15 хв проварити.
Додати 2 головки часнику, 5 хв проварити. Тоді у розкласти у банки 0,5 л і стерилізувати 1 годину, з моменту закипання.
Закрутити, не накривати нічим.
Виходить 13 банок, дуже смачна кабачкова ікра!
Рецепт Руслани Грабівчук
Читайте також:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 158