Італійський паста-салат
- 300-350 г пасти (макаронів із твердих сортів пшениці), 1 великий помідор, 2 огірки, 150-170 г оливок невелика баночка), 200 г моцарели, 250 г салямі, 1 червона цибулина, 1 перчина, зелень.
- Заправка: 4 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки лимонного соку, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка сушеного базиліку, 1 ч. ложка орегано, 1 ч. ложка розмарину, 2-3 зубці часнику.
Відварити пасту. Помідори, огірки, моцарелу та перець нарізати кубиками, салямі – секторами, оливки розрізати навпіл. В окрему мисочку вичавити часник, додати спеції, оливкову олію, лимонний сік та перемішати. Усі інгредієнти викласти купками на тарілку, полити заправкою та перемішати.
Рецепт і фото Юлії Якіб’юк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 37