І заправка до борщу, і салат на зиму. Дуже хороший рецепт!

Мені дуже подобається готувати буряки на зиму за цим рецептом. Виходить страва 2 в 1: і борщова заправка, і смачний буряковий салат.

І заправка до борщу, і салат на зиму

4 кг буряків відварити, крупно потерти, додати 600 г цибулі (дрібно порізаної), 200 г болгарського перцю (порізати), 1 скл. цукру, 1 скл. оцту, 1 скл. олії, 3 ст. ложки солі, вимішати і тушкувати 10-15 хв. Накласти у стерильні банки (0,5 л) і стерилізувати 10 хв. Закрутити.

Рецепт Валентини Сенюк

Спробуйте також приготувати:

“Борщ у банці”. Смачна борщова заправка на зиму

Консервована борщова заправка, яку можна їсти як салат. Рецепт 2 в 1

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook