Куряче філе – чудовий продукт для приготування і повсякденних, і розкішних святкових став. Переваг у курятини кілька. По-перше, це найдоступніший вид м’яса – найдешевший і продається ледь не в кожному супермаркеті. По-друге, філе дуже швидко готується: страву можна приготувати буквально за півгодини.
Але! Куряче філе треба вміти готувати і мати хороший рецепт, адже є ризик зробити ого сухим і прісним на смак. Аби м’ясо вдалося смачним, обирайте свіже охолоджене філе. Після заморожування м’ясо втрачає багато вологи, стає сухим і несмачним. Пам’ятайте, що куряче філе має нейтральний невиражений смак, тому його варто маринувати зі спеціями, використовувати пряні пікантні соуси.
А ще важливий час приготування: при надто тривалій термічній обробці м’ясо стає жорстким. Тому не переварюйте, не пересмажуйте і не перепікайте філе!
Ми зібрали для вас чотири чудові рецепти приготування страв із курячого філе, які достойні навіть святкового столу. Але вони настільки прості і швидкі, що їх можна готувати навіть у будень на вечерю.