варення з агрусу

“Холодне” варення з аґрусу з апельсином на зиму

Холодне варення з аґрусу найкорисніше, бо не проходить термічної обробки і зберігає всі вітаміни. А мені воно просто смачне, тому щороку готую подвійну порцію.

“Холодне” варення з аґрусу на зиму

  • 1 кг агрусу, 1 великий апельсин, 1,5-2 кг цукру.

Апельсин добре помити, аґрус перебрати і помити, підсушити. Апельсин зі шкуркою розрізати навпіл, викинути все насіння і разом з аґрусом перемолоти, додати цукор, добре перемішати і розкласти у стерильні баночки. Зберігати в холодильнику. Смак з’являється десь через 2-3 тижні, коли настоїться варення.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook