Знадобиться:
- одина склянка гречаної крупи (на день);
- будь-які свіжі овочі (крім картоплі);
- вода;
- склянка кефіру;
- одне зелене яблуко;
- олія (для салату).
Правильна гречана дієта: основні принципи
Зварити склянку гречки на дві склянки води. Солити і перчити не потрібно. Спецій теж не додавати. Готову страву поділити на чотири частини. Всю цю гречку потрібно з’їсти за день, в чотири прийоми.
Вранці за пів години перед їжею випити склянку чистої води. З Кашею можна їсти будь-які овочі.
Через три години наступний – прийом їжі. Третій прийом їжі знову ж через 3 години. Все повторити: пити воду, їсти кашу і овочі.
Останній прийом їжі теж через ще три години. Тут дозволено з овочів зробити салат і заправити його оливковою олією. Не забувати за пів години до їжі випити склянку води.
Через три години випити склянку води, через пів години склянку кефіру і з’їсти яблуко. Ось і весь раціон на день.
Результати дієти приголомшують: люди худнуть на ній від 10 до 40 кілограм – і це не жарти. А головне – гречка дуже корисна і містить в собі велику кількість вітамінів і мікроелементів. харчуватись так можна, аж поки не досягнете потрібного результату.