квашені зелені помідори

Гострі квашені зелені помідори “Тещин язик”

Хочу поділитися рецептом моїх улюблених квашених зелених помідорів. Через місяць можна їсти. А взимку до печеної картопельки з сальцем - це смакота!

Гострі квашені зелені помідори “Тещин язик”

  • 1 кг зелених середніх помідорів, 1 головка часнику, 1 перчик чилі, 1 пучок петрушки, кріп.
На дно відерка покласти порізане листя хрону та кріп. Помідори розрізати навпіл, але не до кінця. Якщо великі помідори, то на чотири ріжу. Але я завжди беру середні. В розріз покласти шматочок перчинки, вичавлений часник, петрушку і гарненько скласти у відерко. Досить довга процедура, але воно того варте! Коли відерко буде заповнене, залити джерельною холодною водою з розчиненою сіллю: на 1 літр води 1 ст. ложка з чубком солі. Закрити і в холод. Через місяць можна куштувати.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook