гомілки

Смачнезні гомілки в соусі барбекю

Смачно приготувати гомілки - теж треба вміти. Фішка цього рецепта - запікання у борошні, а потім у соусі барбекю.

Гомілки в соусі барбекю

1 кг курячих гомілок промити і просушити за допомогою паперових серветок. У миску набрати 150 г борошна, 0,5 ч. ложки чорного перцю, 1 ч. ложки солі, розчавити пару зубців часнику, можна додати хмелі-сунелі (приправа). Усе розмішати, добре виваляти кожну гомілку в суміші, викласти гомілки на деко, застелене пергаментним папером і змащене олією. Випікати при температурі 220 градусів 40 хв. Налити 200 мл соусу барбекю (у мене від “Торчин”) в тарілку, додати 100 г меду, розмішати все і змастити всі гомілки, соусом і продовжувати запікати ще 8-10 хв.

Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Більше рецептів дивіться на каналі господині “Ганна Пилипюк.Бабусині поради

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook