Кухня Рецепти

Гаряча закуска з сушених грибів

Така закуска смакує і гарячою, і холодною. А ще її можна подавати на невеличких грінках, сухариках – так вони перетворяться у канапе.

14.03.2017 11:31

Інгредієнти: сушені шапинки грибів, молоко, борошно, яйце, сухарі для панірування, сіль, перець – до смаку.

Невеликі шапинки сушених грибів залийте на ніч холодним молоком. Наступного дня до молока долийте води і варіть гриби, поки розм’якнуть. Відкиньте їх на сито, охолодіть, потім трішки посоліть і поперчіть. Обкачайте гриби в борошні, намочіть в яйці й обкачайте в сухарях. Підсмажте гриби з обох боків і прикрасьте гілочками петрушки.