котлети

Котлети з начинкою, які хочеться ще і ще

Ну дуже смачні котлети! Зовні хрусткі, а всередині соковита начинка: кусаєш, а вона витікає.... А також котлети можна приготувати на пару. Теж смачно і дієтично.

Котлети з начинкою

У фарш (у мене – з кролика) натерти цибулю, додати замочену булочку, часник, яйце. Добре збити. Якщо будуть парові котлети, то в фарш додати ще нарізаний кріп. Котлети у пароварці готувати 35 хв. Окремо приготувати соус: на розтоплене масло всипати ложку борошна (я люблю цільнозернове), додати домашню сметану, мускатний горіх натертий, сіль та довести до кипіння та загущення. Котлетки покласти в форму, залити соусом і поставити в духовку на 15 хв.
Якщо будете робити смажені котлети, то в фарш не давати кропу, а зробити начинку, бо м’ясо кролика сухувате. Для начинки змішати м’яке масло, натертий твердий сир та нарізаний кріп. Зробити начинки так багатенько. Сформувати колети, поклавши всередину начинку. Обваляти в сухарях та обсмажити на пательні.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook