Гарбузово-кукурудзяний кекс
360 г гарбузового пюре, 85 г олії, 1/4 ч. ложки солі, 115 г кислого молока, 300 г цукру, 3 яйця середнього розміру, 1/2 ч. ложки соди, 320 г кукурудзяного борошна, 2,5 ч. ложки розпушувача, ваніль, кориця.
- Гарбузове пюре, кисле молоко, соду, сіль, цукор, олію змішати кухонним комбайном або міксером на низькій швидкості (можна і вручну).
- Додати по одному яйцю, перемішуючи до однорідності.
- Борошно змішати з розпушувачем і содою, просіяти. На низькій швидкості вмішати його в рідку масу, у два прийоми.
- Випікати у мультиварці 55–60 хв, у духовці – 30–35 хв (форма 26 см) при 175–180 °C (готовність перевірити дерев’яною паличкою, готове тісто не липне).
Post Views: 44