Галета з полуницями
300 г борошна (у мене цільнозернове), 100 г масла (з холодильника), цукор, (кориця та ваніль, якщо любите), 75 г води. Полуниця, цукор, кукурудзяний крохмаль.
300 г борошна (у мене цільнозернове), 100 г масла (з холодильника), цукор, (кориця та ваніль, якщо любите). Усе перетерти блендером/комбайном. Далі додати 75 г води, замісити. Можна поставити в холодильник на 10 хв, щоб легше розкочувалося. Полуницю порізати слайсами, додати цукор та трохи припудрити кукурудзяним крохмалем. Розкочувати кружечки, всередину класти полуницю, загортати бортики на начинку, змастити бортики жовтком. Поставити у розігріту до 180-200 ОС духовку і 25-40 хв пекти, залежно від товщини тіста.
Рецепт і фото Анни Єкименко-Поліщук
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30