фаршировані печериці

Фаршировані печериці курячим філе

Фаршировані печериці - ідеальна страва для святкової вечері. Це смачно, соковито, апетитно і просто готується!

Фаршировані печериці

  • Печериці (бажано великі) (12 штук), 1 куряче філе, 1 велика цибулина, 2-3 зубці часнику, сіль, перець, паприка, вершки + майонез або сметана, сир моцарела.
Відварити куряче філе, охолодити та нарізати маленькими кубиками. Звільнити печериці від ніжок, почистити серединку, а ніжки нарізати дрібно. Підсмажити дрібно нарізану цибулю до ледь золотистого кольору, додати до неї нарізані гриби, тушкувати кілька хвилин.
Додати нарізану курку, спеції, видавити часник, додати вершки, майонез, все добре перемішати і потримаємо на вогні буквально 2-3 хв. Начинку трохи охолодити.
Ввімкнути духовку розігріватись до 200 градусів. Начинити шапочки печериць, покласти у форму для запікання і зверху добре посипати натертим на середній терці сиром. Випікати при 200 градусах 15-20 хв.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook