Джем “Сливова нутелла з горіхами”. Смакота!

Це не варення, це дещо набагато смачніше! Такий сливовий джем на смак нагадує "Нутеллу"! Робила його з горіхами і без - і так, і так смачно!

Джем “Сливова нутелла з горіхами”

4 кг слив, 2 кг цукру, 1 кг волоських горіхів, 100 г какао (якісного, можна “Мрія”), 1 п. ваніліну, 200 г масла.

Сливи змолоти, варити 2 год. Додати цукор варити 15 хв, додати масло, варити 15 хв. Кинути подрібненні горіхи, ванілін, какао, проварити ще 10 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Оксани Тумановської

Спробуйте також приготувати:

Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!

“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook