Закуска з лаваша
- М’ясна начинка: фарш, цибуля потерта, сметана (майонез), сіль, перець, зелень.
Смужки лаваша змастити фаршем (негусто), скласти трикутником. Якщо запікати в духовці, то змастити жовтком і посипати кунжутом, або вмочити у збите яйце з молоком та посмажити з двох боків.
- Сирна начинка: сир домашній, банан, сметана, цукор.
Все збити блендером. Викласти на квадратики з лаваша, загорнути рулетиками і обсмажити, вмочивши в яйце, збите з молоком.
Рецепт і фото Надії Тимків
Читайте також:
-
Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!
-
Заварне тісто для вареників, пельменів і чебуреків. Еластичне, смачне, а в морозилці не тріскається!
Post Views: 1 115