Два рецепти смачної начинки для печива “Горішки”: горіхова і з цукерок

"Горішки" традиційно роблять з вареним згущеним молоком. Пропонуємо вашій увазі ще два дуже давні рецепти смачних начинок (кремів) для "Горішків".

Горіхова начинка

Волоські горіхи змолоти, запарити киплячим молоком з цукром (молоко має повністю покрити горіхи), накрити кришкою до повного остигання. А коли остигнуть, збити з маслом. До крему додати ложечку коньяку в кінці збивання. Крем буде рідкуватий, а коли охолоджується – густий та смачний.

Начинка з цукерок “Батончики”

Цукерки ванільні батончики потерти і втерти в макітрі з м’яким маслом. До смаку потрохи вливати по ложці згущене молоко.
Фото Лесі Риндик
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook