Наливка а-ля “Мікадо”
Накласти 3-літрову банку повну до верху фруктами одного виду (сливами або вишнями, з кісточками – від них аромат), залити горілкою. Поставити на три тижні в темне місце (наприклад, у шафу на кухні). Час від часу струшувати. Як мине три тижні, зцідити настоянку (фрукти не відтискати, бо буде з м’якоттю). Із 3 л вийде приблизно 1,4-1,5 л рідини. Зварити сироп з 1 л води і 300 г цукру. Охолодити і змішати з наливкою. Якщо хочете, щоб наливка була міцніша, можна взяти менше води. Смакувати холодними осінніми вечорами.
Рецепт Міли Юрчило
Спробуйте також приготувати:
- Вишнівка по-польськи. Простий перевірений рецепт
- Домашня наливка і вино (можна готувати із будь-яких ягід)
Post Views: 40