
Дуже ніжні млинці на окропі. Смачні і з солодкою начинкою, і з солоною!
Ці млинці такі смачні та ніжні, що їх можна їсти навіть без нічого! Але з начинкою – вони супер, причому як із солодкою, так і з солоною. До речі, їх можна заморожувати: після розморожування такі, як щойно приготовані! Хороший рецепт, рекомендую!
Млинці на окропі
200 мл кефіру, 1 скл. борошна, 1 яйце, 1 скл. окропу, 1/4 ч. ложки соди, 1 ст. ложка олії, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі.
Замішати кефір, борошно, яйця, сіль, цукор, олію і збити. В окропі (кип’ятку) розчинити соду і влити в тісто. Якщо загусте, можна додати теплої води. Бажано дати тісту постояти 20 хв, щоб клейковина активізувалась, а потім смажити. Смажити на один раз злегка змащеній силіконовим пензликом сковорідці.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:
Тонкі млинці-налисники з кабачків зі сметанно-часниковим соусом. Смакота!