Дуже ніжні млинці на окропі. Смачні і з солодкою начинкою, і з солоною!

Ці млинці такі смачні та ніжні, що їх можна їсти навіть без нічого! Але з начинкою - вони супер, причому як із солодкою, так і з солоною. До речі, їх можна заморожувати: після розморожування такі, як щойно приготовані! Хороший рецепт, рекомендую!

Млинці на окропі

200 мл кефіру, 1 скл. борошна, 1 яйце, 1 скл. окропу, 1/4 ч. ложки соди, 1 ст. ложка олії, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі. 

Замішати кефір, борошно, яйця, сіль, цукор, олію і збити. В окропі (кип’ятку) розчинити соду і влити в тісто. Якщо загусте, можна додати теплої води. Бажано дати тісту постояти 20 хв, щоб клейковина активізувалась, а потім смажити. Смажити на один раз злегка змащеній силіконовим пензликом сковорідці.

Рецепт і фото Іванни Луць

Спробуйте також приготувати:

Тонкі млинці-налисники з кабачків зі сметанно-часниковим соусом. Смакота!

Лазанья із млинців з грибами та курятиною. Смачніссімо!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook